Põgenemine

Paljud kindlasti teavad sellist sarja nagu "Prison Break". Mina avastasin enda jaoks selle seriaali alles suvel, mil Kiisu mu tähelepanu sellele juhtis. Seriaal tundus niivõrd huvitav, et pani mind terve hooaja vastu huvi tundma. Seriaali esimene hooaeg hangitud, vaatasin ma seda igal võimalikul vabal hetkel. Kui muidu näidatakse üht hooaega telekast pool aastat, siis ma vaatasin u 10ne päevaga selle ära :P Täna kusjuures vaatasin 5 viimast osa. Ja too seriaal oli minu jaoks nii põnev, et nägin lausa üks päev unes, kuidas ma ise mööda trossi üle vanglamüüri põgenesin ja linna peal politsei eest jälgi pühkida püüdsin! Oli see vast alles unenägu...
Nüüd olen juba teise hooaja ootusärevuses. Kel pole üldse aimu, mis seriaalist jutt käib, siis lugegu TV3 kodulehelt või vaadaku ametlikku kodulehekülge. Kodulehelt leiab iga seriaali austaja kindlasti midagi huvitavat! ;)


Nüüd ma aga püüan mind kimbutama tulnud palaviku eest põgeneda ja siirdun unenägudemaale.

Sildid: ,