Blogi 2.sünnipäev

Täna, täpselt 2 aastat tagasi, alustasin ma oma blogi pidamisega. Ja ma leian, et 2 aastat on juba päris tubli saavutus. Meenutame...

22.sept.2005
"Tänud õele, tänu kellele ma tunnen Kaarlit, kes motiveeris mind ja andis häid vihjeid, kuidas seda teha, mida te siin näete! Aitäh tähelepanu eest! :)"

3.nov.2005
"Aga mul on nii kiire, et pole aega midagi rääkida, mis põnevat on toimunud/toimumas! Ja ei tea ka, millal aega saan! :) Näete, hetkel näiteks, sain kell 1 öösel aega seda kirjutada :P"

13.märts.2006
"Ma olen aru saanud, et ma olen blogimise unarusse jätnud ja tunnistan seda täiesti ausalt! Kuigi mitte meelega, lihtsalt nagu ei leia seda õiget momenti, mil end blogimisele pühenduda..."

30.märts.2006
"Ma arvan, et sellele polegi otsest vastust, miks ma blogin. Vahest lihtsalt tuleb tuju midagi teistega jagada, muljeid edasi anda, mõtteid kirja panna... Tekib küsimus muidugi, keda see üldse huvitab, aga ehk kedagi ikka. Peamine ju, et mind huvitaks. Võiks öelda, et see blogimine on isegi mingi haigus. Haigus, mis on vahest suurem, vahest väiksem, vähemalt minu puhul. Põhimõtteliselt võiksin ka mitte blogida, sest see ei ole midagi sellist, ilma milleta ma ei saaks elada. Aga võib-olla peamine blogimise põhjus ongi just see, et kunagi on endalgi hea lugeda, mida sai tehtud, mida nähtud ja mida mõeldud..."

27.juuli.2006
"Blogi uus kujundus on peagi oma viimast lihvi saamas. Ise olen tulemusega üpris rahul. Lapsepõlves lemmikvärviks kujunenud sinine värv sai ka kenasti ära kasutatud..."

22.sept.2006
"Ja ongi aasta möödas sellest ajast, kui sai esimene postitus oma blogisse tehtud! Tundub, nagu oleks see olnud alles mõni kuu tagasi. Aeg lendab lihtsalt nii kiiresti! Eks oli ka aegu, kus vaikus võttis maad blogis mitmeid päevi ja isegi nädalaid, aga see ei tähendanud mitte kunagi seda, et mu blogi välja sureb.
Aasta on kenasti möödunud. Selle aja jooksul olen teinud 127 postitust, blogi on saanud vahepeal uue kuue ja olen saanud kinnitust, et mu blogil on potentsiaalseid lugejaid, kelle pärast seda kõike teha julgelt ka järgmine aasta aega."

11.dets.2006
"Endalegi ootamatult läheb mu blogi nüüd mõneks ajaks puhkusele! Kui kõik läheb plaanipäraselt, siis ärkab mu blogi talveunest uue aasta saabudes!..."

22.jaan.2007
"Nagu näete, siis on mu blogis väikene vaikuseperiood tekkinud. Põhjus lihtne, aga samas ka keeruline! Nimelt minu jaoks on ammendanud mingil määral see kirjutamine, et täna on vilets ilm või et homme lähen korvpalli mängima või et kodus oleks vaja koristada ja muu kräpp..."

10.mai.2007
"Peale väikest pausi on blogi taas ajutiselt üleval. Aga et miks ajutiselt? Vot sellepärast, et tavaliselt ongi just ajutised asjad kõige püsivamad ning see on ju ka kindel, et igavesti seda blogi ei ole...
Lähitulevikus tahaks blogi uuendada. Nii välimuse kui ka sisu poolest. Tahan lihtsalt vaheldust. Võib-olla muutub ka blogi aadress, eks me näe."

Ja ongi käes aeg, kui selle blogiga on asjad ühelpool. Ma kolin! Kolin Bloggeri keskkonnast uude, Wordpressi keskkonda. Nende kahe aastaga jõudsin teha koos selle postitusega 278 postitust. Loodetavasti jätkub mul nii palju indu, et uues blogis see number purustada. Igatahes, olete kõik oodatud mu blogi uuele aadressile, milleks on http://tomlepa.wordpress.com/

Sildid: