msn.ee kadumine tekitas segadusi

1.oktoobril 2006 tekkis veebiaadress www.planet.ee. Sellega seoses muutus ka mu blogi aadress - tomlepa.planet.ee/blog. Kuni 30.juunini 2007 töötas paralleelselt ka aadress tomlepa.msn.ee/blog, aga alates 30.juunist eksteerib ainult üks ja õige aadress, milleks on tomlepa.planet.e/blog.
Milleks selline pikk ja keeruline jutt? Eile küsis nimelt minult Margus, et kas ma oma blogi enam ei uuenda. Imestasin, et mis jutt see on. Tuli välja, et probleemiks oli see, et ta otsis mu blogi endiselt msn.ee-aadressilt. Huvi pärast tegin eile väikse kontrolli ja tuli välja, et paaril sõbral on endiselt mu blogi-link vananenud aadressiga!
Aga see on väike mure!
Suurem probleem on hoopis see, et kõik pildid näiteks, mis ma vanasti blogisse lisasin, on nüüd kadunud, kui vanu postitusi lugeda. Põhjus justnimelt selles, et msn.ee aadressit enam ei eksisteeri (samal põhjusel oli mu blogil vahepeal ka ülataust kadunud). See tähendab omakorda seda, et ma peaksin kõik oma vanad postitusd üle käima ja veebiaadresid postitustes ära muutma. Jõudu mulle! :P

Sildid: ,