Klubide ringvaade

Ma ei ole ei teab mis suur klubiinimene, aga alati, kui klubisse minek on, olen ma sinna hea meelega läinud. Võtaks lühidalt kokku, mis klubides ma siis oma jalgu tantsitanud olen.
Hollywood - klubi, milles ma olen vaieldamatult kõige rohkem käinud, kuid siiski kahekäe sõrmedel võib vist need korrad kokku lugeda. Tõsi, viimasel ajal pole sinna sattunud. Mõni aasta tagasi sai käidud seal aga suht tihti, Pack the Place kaardiga. Üldmulje on jäänud Hollywoodist igatahes suht hea, aga need Pack the Place üritused ammendasid mind lõpuks. Tahaks ükskord ka mõnele suuremale üritusele sinna jõuda. Hinne 6 (kümne skaalal)
Terrarium - klubi, kuhu olen jõudnud vaid mõne korra. Kahju, et talvel on välisterrass suletud. Ükskord olen sinna ühel suvisel peol jõudnud, ja mulle meeldis see varinat väga, et vahepeal sai käia seal jalgu puhkamas ja värsket õhku hingamas. Sees on istekohti vähevõitu. Hinne 5
Parlament - vot ei mäletagi nüüd, kas olen seal käinud ainult korra või kaks korda. Igatages üks kord on jäänud väga hästi meelde. Jättis väga positiivse mulje! Avar ja mitme tantsusaaliga, mis on minu silmis suur eelis. See annab võimaluse otsida saali, milles tuleb just Sinule meelepärane muusika. Hinne 7
Sellega on suuremate klubide nimekiri lõppenud, milles ma käinud olen. Küll aga olen käinud ka kolmes Rakvere klubis.
Carola - klubi, millesse olen ikka mõned korrad sattunud. Mingeid negatiivseid kogemusi pole, aga rõõmust rõkkama ka ei kisu. Rakvere kohta aga hea koht küll. Hinne 6
Lokaal - uusim klubi Rakveres, kus olen korra käinud. Jättis parema mulje, kui Carola, aga tol korral oli vähe rahvast, mistõttu pidutsemine jäi tagasihoidlikuks. Mõnel nädalavahetusel peaks sammud sinna seadma, siis oleks vähe selgem pilt klubi atmosfäärist. Hinne 7
Paradiis - endine klubi Rakveres, millesse jõudsin mitmeid-mitmeid kordi. Kui oli igav, siis oli minek linna peale ja kuhu mujale, kui ikka ja jälle Paradiisi. Klubist on väga meeldivad mälestused. Muusika oli alati hea, mida mängiti ja kahe korruse lahendus oli ka huvitav. Tõsi, tantsupõrand oli väike, tantsijaid oli palju ja seega oli vabalt liikumine takistatud, aga õige klubi tantsuplats peabki ju tantsijatest täis olema või kuidas. Hinne 8
Ja eile õhtul jõudsin esimest korda ka ühte Tartu klubisse, milleks oli:
Pattaya - oma huvitava sisekujunduse poolest jättis väga hea mulje. Mõnusad istumispoksid olid, kus seltskonnaga hea aega veeta ja tantsimisest jalgu puhata. Baarilett oli huvitava lahenduse leidnud, laeva näol. Kahjuks ei oska teiste Tartu klubidega võrrelda, aga juba mõne aja pärast, Kiisu sünnipäeval, on lootust Atlantisesse jõuda. Eile oli muide Pattayas "kuumad 90ndad", nii et sai vanu häid lugusid kuulda, mida nooremas eas kassettide pealt sai lõpmatuseni edasi-tagasi keritud. Hinne 7

Sildid: , ,