Täna naeratas mulle Õnn

Surfasin täna töö juures portaalis Delfi. Juhuslikult jäi silm pidama Delfi Mängude teemadel. Kuna ma olen varemgi vahest Delfi mängudes osalenud, ja korra isegi võitnud, siis otsustasin tänagi õnne proovida. Tegu oli minu jaoks suht mõtetu mänguga, sest esiteks ei ole ma mingi eriline Sun Dance Music Festivali austaja ja lisaks olid mu järgnevad päevad juba planeeritud. Aga mõtlesin, et nalja pärast võib ju ikka sõnumi saata! :P
Paar tundi hiljem helistati mingilt võõralt numbrilt ja teatati, et ma võitsin 2 kahepäevapiletit eelpool nimetud üritusele! Hea nali ikka! Nüüd vaja mul need kuidagi maha ärida, sest ise ma ei kavatse sinna minna. Miks õnn valel ajal mind tabab? :)
Telefonikõne järel kobisin kähku uuesti Delfisse ja uurisin järgi, tõesti-tõesti - ma võitsin!!!
Nii et kui keegi lugejatest mõtleb nüüd Sun Dance Music Festivalile minna, aga pole veel piletit hankinud, siis teadku, et minu käest saab tunduvalt soodsamalt, nii endale kui ka sõbrale! ;)

Sildid: , ,